Polka dots ή αν προτιμάτε πουά, το ιδιαίτερο αυτό σχέδιο με τις διασκορπισμένες τελείες πάνω σε ένα χρώμα, παραμένει διαχρονικό από τότε που πρωτοφορέθηκε από τα περίφημα pin up girls στα 40s μέχρι σήμερα, και αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό της θηλυκότητας και της αθωότητας, με το σέξι και το σικ.

Αν έως σήμερα δεν το φορέσατε σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και νύχια, εφέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα, καθώς θεωρείται το απόλυτο trend  της μόδας στα μαγιό. Φορεμένο σε ολόσωμο από τα pin up girls επανέκαμψε δριμύτερο και θα φορεθεί στις παραλίες στο κλασικό ασπρόμαυρο μοτίβο, αλλά και σε ροζ και παστέλ χρώματα και όχι μόνο, με παιχνιδιάρικη διάθεση, που θα χαρίσουν σε όσες το επιλέξουν ένα ξεχωριστό look, που θα προσελκύσει τα βλέμματα.

Επίσης must είναι τα ψηλόμεσα μαγιό μπικίνι ή αυτά που έχουν ψηλό κόψιμο τύπου Baywatch από τα 80ς-90ς με ανοίγματα, βαθύ V-λαιμό και λεπτομέρειες (βολάν κ.ο.κ.), τα πλεκτά και τα μπικίνι σε… καλοκαιρινό βελούδο, αλλά και δαντέλα, σε animal prin, με ένα ώμο, αλλά και με μανίκια! Εσύ τι θα διαλέξεις;