Ενας ακόμη μυστηριώδης θάνατος ή φήμες, σενάρια και θεωρίες που δεν ευσταθούν; Ο,τι κι αν συμβαίνει η υπόθεση του θανάτου της νεαρής φοιτήτριας στο Αιγάλεω έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Για την 22χρονη Αρετή που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της οι γονείς της είπαν ότι επρόκειτο για σκηνοθετημένη αυτοκτονία εμπλέκοντας σατανιστές. Τώρα φίλη της κοπέλας που πήγε σπίτι της και ειδοποίησε τις αρχές αποκαλύπτει ότι τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά.

Όπως είπε στο Star, η Αρετή ήταν πάντα γελαστή, δεν εκμυστηρευόταν σε κανέναν αυτά που την απασχολούσαν και έδειχνε να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τον ύπνο της, αφού όπως αποκάλυψε η φίλη της, όλη νύχτα έμενε ξάγρυπνη και κοιμόταν την ημέρα. Μάλιστα, δεν είχε πάει σε ένα ραντεβού τους γιατί την είχε πάρει ο ύπνος.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τη φίλη της 22χρονης φοιτήτριας, έδειχνε να τη γοητεύει ο σατανισμός. Η ίδια της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε διαβάσει δύο βιβλία του ιδρυτή της εκκλησίας των Σατανιστών, Antony Lavey, και ότι τον τελευταίο καιρό ασχολούταν με την ενέργεια των ανθρώπων και την αύρα. Η φίλη της Αρετής αποκάλυψε ακόμα ότι λίγες μέρες πριν «φύγει» από τη ζωή της είχε πει ότι έχει κλείσει ραντεβού σε μέντιουμ για να της πουν τα ταρώ.

Εντύπωση, τέλος, της είχε προκαλέσει το γεγονός ότι ποτέ δεν είχε γνωρίσει κάποιο αγόρι της φίλης της και όπως είπε χαρακτηριστικά οι σχέσεις της κρατούσαν πολύ λίγο.

Όλα πλέον τα ενδεχόμενα ερευνώνται, καθώς έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της. Οι γονείς της είναι συντετριμμένοι και αναμένουν απαντήσεις για τον ξαφνικό χαμό του παιδιού τους.