Μαζί με την οικογένειά της στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, βρίσκεται ήδη η Ελένη Μενεγάκη για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Μπορεί οι καθημερινές της επαγγελματικές υποχρεώσεις να κρατούν την Ελένη Μενεγάκη στην Αθήνα, όμως η ίδια δεν χάνει ευκαιρία να «δραπετεύει» μαζί με την οικογένειά της στο προσωπικό της «καταφύγιο», την Άνδρο.

Και κάπως έτσι, την Παρασκευή 22 Μαρτίου, μετά από το τέλος των υποχρεώσεων της, μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά, η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε με προορισμό το όμορφο νησί της Άνδρου.

Το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου, η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία από τις μίνι διακοπές της όμορφης παρουσιάστριας.

Στη φωτογραφία όπως θα δείτε παρακάτω, φάινεται πως η Ελένη Μενεγάκη, παρέα με τις κόρες της απόλαυσε τον περίπατό της δίπλα από τη θάλασσα.

«Ήλιος, θάλασσα και αέρας! Υπέροχη μέρα!» έγραψε  η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram με τα likes και τα σχόλια  να πέφτουν «βροχή» από τους followers της δημοφιλούς τηλεπαρουσιάστριας.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη:

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε άλλωστε ποτέ την αγάπη της για την Άνδρο:

View this post on Instagram

#eleni ♥️ νεος επισκεπτης ! #onarexperience #andros

A post shared by @ elenimenegaki on

View this post on Instagram

#eleni …Παναγια Θαλασσινη ,Ανδρος . #cyclades_islands #andros #greece

A post shared by @ elenimenegaki on