«Πόρτα»  στο εστιατόριο του διάσημου Έλληνα σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αποκάλυψε ότι «έφαγε» η Φαίη Σκορδά, γεγονός που όπως φάνηκε την έκανε… έξαλλη!

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε πως «έφαγε πόρτα» στο εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όπως διηγήθηκε στο πλατό της τηλεοπτικής της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά επισκέφτηκε το εστιατόριο του κριτή του Master Chef με συνεργάτες της, έπειτα από επαγγελματική φωτογράφιση, όταν την ενημέρωσαν ότι τελικά δεν μπορεί να καθίσει και να απολαύσει το γεύμα της.

«Πήγαν σε εκείνο το εστιατόριο που δεν με έβαλαν μέσα; Έκανε κρύο και κρατούσα κάτι σακούλες. «Έφαγα πόρτα» στη μούρη. Δεν είχα κάνει κράτηση αλλά ήταν άδειο το μαγαζί. Είμαι αντί Αγίου Βαλεντίνου. Για να είμαι ειλικρινής ο ιδιοκτήτης μου έστειλε πολλά μηνύματα, όχι ο Κουτσόπουλος, ο επιχειρηματίας και μου ζήτησε συγγνώμη και όποτε θέλουμε είμαστε καλεσμένοι. Αλλά δεν θα πάμε τώρα. Δεν φταίει ο Κουτσόπουλος. Μπορεί να φταίει το αγόρι που ήταν εκεί και να κόμπλαρε όταν με είδε» δήλωσε χαρακτηριστικά η Φάιη Σκορδά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video με όσα δήλωσε για το περιστατικό η Φαίη Σκορδά:

View this post on Instagram

Καλή εβδομαδα? @ariskavatzikis @afroditiag @d_ougarezos

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

View this post on Instagram

My only one @themis_mertiris ? #myphotodirectorisbetterthanyours @periklis_vourthis#bestdirectorever

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on