Την Κύπρο θα εκπροσωπήσει η Τάμτα με το «Replay» στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ένα τραγούδι που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση στην Ευρώπη.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ με το οποίο η Τάμτα θα συμμετάσχει στη φετινή Eurovision  ήταν εντατικά και πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα δύο ημερών στην Αθήνα.

Το γύρισμα του βίντεο κλιπ που πάει Eurovision έγινε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μιχελόπουλου, ενώ για κόμα μία φορά η Τάμτα ξεχώρισε με το στυλ και τις χορευτικές κινήσεις της.

Την Τάμτα πλαισίωσαν καταξιωμένοι του χώρου, το make-up στο βίντεο κλιπ της Τάμτα επιμελήθηκε η Άντζελα Περδικομάτη και το styling στα μαλλιά ο Γιώργος Μαράσκας.

View this post on Instagram

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

Το «Replay» με το οποίο η Κύπρος θα συμμετάσχει στη Eurovision 2019 έχει ήδη ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και τα 500.000 streams στο Spotify, ενώ τα reaction videos του τραγουδιού σε όλα τα social media αυξάνονται κατακόρυφα μέρα με τη μέρα.

Το «Replay» είναι ένα ρυθμικό beat κομμάτι στην αγγλική γλώσσα, το οποίο υπογράφει ο Έλληνο-Σουηδός Alex Papaconstantinou (Alex P) μαζί με τους Teddy Sky, Kristoffer Fogelmark, Victory Svensson και Albin Nedler.

Οι συγκεκριμένοι παραγωγοί – δημιουργοί έχουν συνεργαστεί με ονόματα διεθνούς φήμης (Jennifer Lopez, Nicki Minaj, One Direction, Demi Lovato, Avicii, 5 Seconds Of Summerκ.ά.), ενώ έχουν συνεργαστεί ξανά με την Τάμτα στο «Unloved», το 2015.

Η Κύπρος διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού την Τρίτη 14 Μαΐου.

 Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ του Replay: