Και όμως, τα SUV, δεν είναι απλά, τα βολικά, υπερυψωμένα μοντέλα, με τις άφθονες ανέσεις, τα κορυφαία συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, τους άπλετους χώρους και την τέλεια – πάντα – υπερυψωμένη οδήγηση.

Είναι τα μοντέλα που μπορούν να σε ταξιδέψουν σε διαδρομές, εκτός δρόμου, με μειωμένη πρόσφυση, χωματόδρομους, χιόνι, βουνά και στις παραλίες με απόλυτη ασφάλεια.

Αυτές τις δυνατότητες είχε και το κοινό, οι φανατικοί της φίρμας, δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου και όσοι πήραν μέρος στο BMW X Passion, με βασικό μενού τα μοντέλα SUV της BMW (X1, X2, X3, X4, X5) και κοινό παρανομαστή τα …ακροβατικά.

Τόσο η μικρή Χ1, όσο και το μεγάλο Χ5, κατάφεραν να διαπρέψουν σε όλα τα σημεία. Οι αναρριχήσεις, με μεγάλες γωνίες κλίσης, σε ανοδικές, δύσκολες ράμπες, φαίνεται ότι αποτελούν το αγαπημένο μέρος στο οποίο μπορούν να διαπρέψουν τα μοντέλα Χ της BMW.

Σύμμαχος σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό «οπλοστάσιο», τα συστήματα υποβοήθησης που διαθέτουν τα μοντέλα της BMW. H X2 κέρδισε τις εντυπώσεις, όντας ένα από τα πιο καινούργια SUV της φίρμας, ενώ η Χ3 απλά απέδειξε ότι παραμένει ένα μοντέλο που τα δύσκολα γίνονται εύκολα. Ακόμη πιο δυνατή η Χ4, που κερδίζει το κοινό με τις δυναμικές γραμμές, το πλουσιοπάροχο επίπεδο εξοπλισμού και την άνεση κίνησης σε οποιοδήποτε έδαφος.

Συνολικά,  τα BMW X προσφέρουν εξαιρετικά επίπεδα πρόσφυσης, ασφάλειας και άνεσης, είτε κινηθούν στο αυτοκινητόδρομο, είτε στο χώμα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στΚτίριο 56 του Ελληνικού Κόσμου.