Οι Ρόκετς υποδέχτηκαν στο Toyota Center του Χιούστον τους ουραγούς της Δύσης, Φοίνιξ Σανς, σε ένα ματς που μοναδικό ζητούμενο ήταν η νίκη μιας και τρεις ομάδες μάχονται στα ίσια για τις θέσεις 3-5, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των playoffs.

Οι Σανς αν και χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και έβγαλαν το… λάδι στους Ρόκετς που επέλεξαν να ξεκουράσουν τον Πολ στο ματς αυτό. Οι Ήλιοι έμειναν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι τέλους σε ένα κανονικό ντέρμπι, με το προβάδισμα να αλλάζει πολύ συχνά κάτοχο.

Οι Ρόκετς όμως είχαν την ποιότητα για να πάρουν τελικά τη νίκη, μιας και ο Χάρντεν με αυτά που έκανε και τους 41 πόντους που πέτυχε πήρε την κατάσταση πάνω του παίζοντας και για τον CP3.

Ο Μούσιας άγγιξε το triple double (41π/9 ριμπ/11 ασίστ) και έχοντας τη βοήθεια των Γκόρντον (19π), Χάουζ (18π) και Καπέλα (14π/11 ριμπ) έδωσαν τη νίκη στους Ρόκετς που βρίσκονται 3οι στη Δύση (43-26).

Από την άλλη οι Σανς είναι 15οι (16-54), έχοντας τους Μπούκερ (29π), Ούμπρε (22π) και Έιτον (17π/14 ριμπ) σε καλή βραδιά.

https://youtu.be/MC9BhpDDp4w