Έτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί φέτος στο Τελ Αβίβ, δήλωσε η Κατερίνα Ντούσκα για τη συμμετοχή της με το «Better Love».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ,  σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη η ΕΡΤ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιάννης Δρόσος, αφού ευχαρίστησε την Κατερίνα Ντούσκα που αποδέχτηκε την πρόσκληση, τόνισε ότι θα έχει κάποιο ενδιαφέρον να δούμε τη σειρά εμφάνισης της Ελλάδας στον ημιτελικό, επισημαίνοντας ότι από την πλευρά της η ΕΡΤ θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί ώστε «να έχουμε μια καλή παρουσία» στο Τελ Αβίβ.

Από την πλευρά του ο συνθέτης και πρόεδρος της επιτροπής επιλογής του τραγουδιού Δημήτρης Παπαδημητρίου,  αναφέρθηκε στην τεράστια δύναμη που έχει ο διαγωνισμός της Eurovision την οποία όπως είπε θα πρέπει «να τη στρέφεις στο καλό».

Είπε ακόμα ότι η επιλογή της Κατερίνας Ντούσκα και του «Better Love» ήταν ομόφωνη από όλα τα μέλη της επιτροπής και στη συνέχεια ευχαρίστησε την κ. Ντούσκα η οποία όπως είπε «μας εμπιστεύτηκε καθώς δεν είναι σίγουρο όταν προτείνεις σε κάποιον καλλιτέχνη να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό ότι θα δεχτεί. Γι’ αυτό την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε».

Τέλος ο κ. Παπαδημητρίου, τόνισε ότι η επιλογή της Κατερίνας Ντούσκα και της ομάδας της καταδεικνύει μια ολόκληρη ομάδα νέων μουσικών που δημιουργούν στην Ελλάδα. «Υπάρχουν αυτή τη στιγμή πάρα πολλοί νέοι Έλληνες ταλαντούχοι καλλιτέχνες», τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου.

«Έχουμε πάρει πολύ θερμά το ζήτημα του διαγωνισμού» 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Κατερίνα Ντούσκα, οποία τόνισε ότι «είμαστε μία φοβερή ομάδα, που δουλεύει σκληρά. Είμαστε όλοι καλλιτέχνες με άποψη και ταυτότητα ο καθένας στον τομέα του και έχουμε πάρει πολύ θερμά το ζήτημα του διαγωνισμού» .

Τέλος απαντώντας σε ερωτήσεις η Κατερίνα Ντούσκα είπε ότι η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός που αγκαλιάζει όλα τα είδη μουσικής και τόνισε πως έχει πίστη στο τραγούδι και την ομάδα της, επισημαίνοντας ότι όλα θα κριθούν πάνω στη σκηνή.

Δήλωσε δε ότι έχει ακούσει όλα τα τραγούδια που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό λέγοντας ότι ξεχωρίζει τα τραγούδια της Ολλανδίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας και φυσικά της Κύπρου που θα ερμηνεύσει η Τάμτα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ του «Better Love»