Ένας από τους διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ ο Τζουντ Λο, αποχαιρετά επίσημα την εργένικη ζωή και ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του!

O Τζουντ Λο ετοιμάζεται να ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός, καθώς θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του Φιλίππα Κόαν. Η 32χρονη ψυχολόγος μάλιστα εθεάθη πρόσφατα να φορά το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο Τζουντ Λο.

Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ετοιμάζει ανοιξιάτικο γάμο στην Γαλλία με διάσημους καλεσμένους από το Χόλιγουντ, ενώ ο Τζούντ Λο φαίνεται ότι ζήτησε από τον πρωτότοκο γιο του να γίνει κουμπάρος.

Ο Τζούντ Λo υπήρξε παντρεμένος με τη Sadie Frost από το 1997 μέχρι το 2003, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, τον 22χρονο Rafferty, τη 18χρονη Airis και τον 16χρονο Rudy. Λίγο αργότερα, στα γυρίσματα μίας ταινίας, ο Τζουντ Λο γνωρίζει την ηθοποιό Σιένα Μίλερ με την οποία αρραβωνιάστηκαν, ενώ το 2006 το «χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ» χωρίζει με επεισοδιακό τρόπο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τζουντ Λο κοιμήθηκε με την νταντά των παιδιών του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τους μελλόνυμφους…

ω