Σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ηρακλή κάλεσε τον Παναθηναϊκό η ΕΣΑΠ. Εκτός από τους Πράσινους, ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου θα βρεθούν επίσης οι ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση για τον Παναθηναϊκό

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία:

Το Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο. όπως μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου να παραστεί ενώπιόν του προέδρου ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις (άναμα καπνογόνου και υβριστικά συνθήματα), όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γ.Σ.»

Η ανακοίνωση για ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία:

Το Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ και το ΤΑΑ Α.Ο.Φοίνικας Σύρου όπως μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου να παραστούν ενώπιόν του προέδρου ή να καταθέσουν έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις, όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΟ Φοίνικας Σύρου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του PAOK Sports Arena. Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας είχε διακοπεί μετά την αποχώρηση του Α.Ο.Φοίνικα και δύο λεπτά και για υβριστικά συνθήματα».