Κλέλια Ρένεση και Μανού Τσάου σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, ενώ την ίδια στιγμή δημοσιεύματα στη Γαλλία, κάνουν λόγο για μυστικό γάμο στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, στο Παρίσι όπου ο Μανού Τσάο ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, γαλλικά ΜΜΕ ασχολούνται εκτενώς με την προσωπική ζωή του αγαπημένου ερμηνευτή των διεθνών επιτυχιών «Μe Gustas Tu» και «Clandestino».

Άλλα έντυπα, σύμφωνα με τη Realnews, υποστηρίζουν ότι έχει ήδη αρραβωνιαστεί με την Ελληνίδα ηθοποιό Κλέλια Ρένεση, άλλα και ότι οι δυό τους έχουν παντρευτεί μυστικά στο Παρίσι. Ειδικότερα, σε πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Paris Daily News» αναφέρεται πως ο Μανού Τσάο, εθεάθη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας να φορά στο χέρι του δαχτυλίδι που παραπέμπει σε βέρα.

View this post on Instagram

Ti.po.ta is nothing … but a rubber dolly song… #tipota #kleliarenesi @klelia_renesi https://youtu.be/CaZN8CO1e6Q

A post shared by Manu Chao (@manuchaoofficial) on

View this post on Instagram

My mama told me… Ti.Po.tA is nothing!! ????????#kleliarenesi #manuchao #tipota#TIPOTA #music #cover

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi) on

Ο μυστικός γάμος στο Παρίσι

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ενώπιον στενών συγγενών και λίγων φίλων, σε μια λιτή γαμήλια τελετή στο Παρίσι.

Το σενάριο περί επισημοποίησης της σχέσης Ρένεση – Μανού Τσάο,  ενισχύει δημοσίευμα της γαλλικής «Sun Times», η οποία υποστηρίζει πως περαστικοί είδαν το ζευγάρι σε πολυσύχναστη οδό με πανάκριβα κοσμηματοπωλεία στο Παρίσι, να ψάχνουν για δαχτυλίδια.

Σημειώνεται πάντως, ότι το περασμένο Σάββατο, όταν εκπρόσωπος του Μανού Τσάο ρωτήθηκε για το αν ο 57χρονος τραγουδιστής παντρεύτηκε, απέφυγε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.