«Θύμα» μιας καλοστημένης φάρσας που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ, έπεσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Σε συνεργασία με τους Los Angeles Galaxy, την πρώην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Βρετανός σταρ δέχθηκε μια πρόσκληση προκειμένου να παραστεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματός του, όμως τελικά αυτό που παρουσιάστηκε στα μάτια του Ντέιβιντ Μπέκαμ, δεν έμοιαζε και πολύ στον ίδιο…

Στη φάρσα που στήθηκε από το διάσημο Βρετανό παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν, στα πλαίσια της εκπομπής του «The Late Late Show with James Corden» συμμετείχαν ακόμη και οι άνθρωποι της πρώην ομάδας του Μπέκαμ, αλλά και ένας πρώην συμπαίκτης του, ώστε το σκηνικό να γίνει πιο πιστευτό.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο Μπέκαμ έδειχνε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι το δημιούργημα δεν ήταν καθόλου κοντά στην πραγματικότητα, εκείνοι φρόντισαν με τον τρόπο τους να τον βάλουν περισσότερο στην «πρίζα».

Η αντίδραση του Ντέβιντ Μπέκαμ ήταν σαφώς αμήχανη, ενώ σαστισμένος κατάφερε να σχολιάσει πάντα ευγενικός:

«Το μοναδικό καλό πάνω σε αυτό το άγαλμα είναι το μαλλί. Κοίτα το πηγούνι! Κοίτα τα μάτια μου! Δεν πρόκειται να έρθουν γι’ αυτό οι γονείς μου! Είναι τυχερά τα παιδιά μου που δεν θα έρθουν να δουν αυτό το πράγμα».

Η αντίδραση του Μπέκαμ, «θορύβησε» τους υπεύθυνους , οι οποίοι αποφάσισαν να διαλύσουν μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Ντέιβιντ Μπέκαμ το παράξενο ομοίωμά του…

Δείτε στο παρακάτω video πώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έπεσε «θύμα» μιας καλοστημένης φάρσας: