Σε άγριο καβγά εξελίχθηκε μια συζήτηση μεταξύ δύο δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, εντός του ραδιομέγαρου της Αγίας Παρασκευής.
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τις απογευματινές ώρες στο ραδιομέγαρο, όταν δημοσιογράφοι που φέρεται να είχαν παλιές διαφωνίες, ξεκίνησαν μια συζήτηση αρχικά σε ήπιους τόνους.
Ωστόσο τα αίματα «άναψαν» όταν ο ένας δημοσιογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, και τον χτύπησε με μπουνιές.
Στην ΕΡΤ μετέβη ασθενοφόρο και περιπολικό καθώς οι δύο άνδρες θα μεταφερθούν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για άσκηση μηνύσεων.
- Σύλληψη 26χρονου που προκάλεσε τροχαίο προκειμένου να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο – Τραυμάτισε αστυνομικό
- Στο κατώφλι του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου: Όλοι εναντίον όλων μετά το σύνθημα επίθεσης κατά του Ιράν
- Το Ιράν απειλεί όλες τις αμερικανικές βάσεις που βρίσκονται στην εμβέλειά του – Η Σούδα στο στόχαστρο;






