Μια συγκινητική εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν ο σύντροφός της έφυγε από τη ζωή, έκανε η νεαρή ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή. Μια ιστορία που την έκανε ράκος ψυχολογικά.

«Όταν από το φως πήγα στο σκοτάδι και μετά επέστρεψα στο φως, συνειδητοποίησα ότι τώρα μπορώ να είμαι πιο φωτεινή από ποτέ» τονίζειη ίδια, κάνοντας μία αναδρομή στον χρόνο. Η ηθοποιός βίωσε αυτή τη μεγάλη απώλεια και μάλιστα, κατά τη συμμετοχή της στο Dancing With the Stars πέρυσι είχε αποκαλύψει πως το 2010 είχε φύγει από τη ζωή ο σύντροφός της τον οποίο υπεραγαπούσε και πίστευε ότι θα είναι οι δυο τους για πάντα μαζί.

Η ίδια σχολιάζει για το θέμα: «Κάποτε η μητέρα μου μου είχε πει: “Ό,τι κάνεις τώρα το καταλαβαίνεις αύριο, ό,τι ζεις σήμερα το αντιλαμβάνεσαι στο μέλλον”. Είχα φτάσει στο Ω πριν καν προλάβω να περάσω το Κ. Δεν καταλάβαινα τον αντίκτυπο των καταστάσεων μέσα μου και όντως κάποια στιγμή κλάταρα ξαφνικά. Όταν βίωσα την απώλεια, προσπαθούσα να ταξιδεύω συνέχεια. Αποκόπηκα από κάθε άνθρωπο και μέρος που μου τον θύμιζε.

Έκανα πολύ καιρό να επαναφέρω φιλίες σημαντικές που σχετίζονταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Το είχα φτιάξει στο μυαλό μου ότι εγώ θα είμαι για πάντα μαζί του. Τον έβλεπα λίγο σαν το κάρμα μου, ενώ δεν μπορείς να είσαι τόσο εγωιστής που να πιστεύεις ότι ξέρεις ποιο είναι το κάρμα σου και ποια θα είναι η κατάληξή σου».

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα είχε δηλώσει:

«Ήταν το αγόρι μου, ήμασταν μαζί επτά χρόνια. Το 2010 τον έχασα, ήταν απρόβλεπτο, δεν το περιμέναμε. Ήταν πολύ νέος, “έφυγε” πολύ νωρίς, δεν μπορώ να σου πω τι έγινε, δεν ήταν θέμα υγείας, ήταν ξαφνικό», συνέχισε, φανερά συγκινημένη και κατέληξε: «δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα νιώσω το συναίσθημα του να θέλω να πεθάνω. Δεν είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω, απλά, ένιωσα ότι δεν ήθελα να ξυπνήσω το πρωί. Ήθελα να κοιμάμαι όλη μέρα! Ζήτησα τη βοήθεια ειδικού», είχε αναφέρει πρόσφατα.

«Θεωρώ ότι γενικά οι άνθρωποι που προβάλλονται από τα Μέσα θα έπρεπε να περνάνε το μήνυμα ότι είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι, ότι κι εμείς αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις, αλλά τα καταφέραμε και τις ξεπεράσαμε και συνεχίζουμε τη ζωή μας. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα έπρεπε να μιλήσω για το θάνατο του συντρόφου μου» εκμυστηρεύεται στη συνέντευξη της στην Αφροδίτη Γραμμέλη και στο Πρώτο Θέμα.

«Δεν είναι κάτι που έχω ξεπεράσει. Ίσα – ίσα με έκανε πολύ πιο δυνατή τότε, όταν συνέβη. Οπότε δεν ήταν κάτι που το είπα αυθόρμητα και ένιωσα οικειότητα. Δεν είναι κάτι που νιώθω ότι θα πρέπει να φοβόμαστε, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να τον αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας. Ξεχνάμε πόσο πολύτιμη είναι η ζωή και ότι δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή. Ήταν η πιο έντονη εμπειρία που είχα στη ζωή μου. Με βρήκε εντελώς απροετοίμαστη και σοκαρίστηκα. Δεν περίμενα τέτοιο χτύπημα από τη μοίρα και χρειάστηκα πολλή βοήθεια για να το ξεπεράσω στην αρχή».