Καλεσμένος στη νέα εκπομπή του Θέμη Γωργαντά βρέθηκε ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Νότη Σφακιανάκη, υπογραμμίζοντας πως δεν μπορεί να κάνεις πολιτικό τραγούδι στα μπουζούκια.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark» και μίλησε για τη γνωριμία του με την Υβόννη Μπόσνιακ, περιέγραψε με λεπτομέρειες την ημέρα του γάμου του και αποκάλυψε τα νέα του επαγγελματικά σχέδια και αν αυτά περιλαμβάνουν τηλεόραση ή όχι.

Όταν  ο παρουσιαστής τον ρώτησε για την απόπειρα που έκανε πέρυσι να παρουσιάσει ραδιοφωνική εκπομπή, ο Αντώνης Ρέμος κάνοντας χιούμορ, ανέφερε πως η καριέρα του στο ραδιόφωνο σταμάτησε λόγω του Νότη Σφακιανάκη.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ήταν στον Μουσικό. Ξεκίνησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κάναμε δύο εκπομπές τον μήνα, με ιδιαίτερους καλεσμένους και ανθρώπους που έχω να μοιραστώ πράγματα μαζί τους. Κακοχαρακτηρίστηκε από κάποιους δημοσιογράφους γιατί εγώ κάποια στιγμή έκανα και πλάκα με τον Νότη. Αυτή ήταν η τελευταία εκπομπή. Μου έκοψε την καριέρα στο ραδιόφωνο ο Νότης»

Ο Αντώνης Ρέμος ωστόσο υπογράμμισε, επίσης, μιλώντας για τον Νότη Σαφακιανάκη: «Δεν πρέπει να τα παίρνουμε όλα σοβαρά. Να βάζουμε και λίγο την αίσθηση του χιούμορ. Δεν είναι όλα σοβαρά. Σέβομαι και εκτιμώ την καριέρα του Νότη στην δισκογραφία. Μετά το γύρισε λίγο και αυτός θέλοντας να πει και τον πολιτικό του λόγο μέσα από τα τραγούδια που θεωρώ ότι ήταν λανθασμένος ο τρόπος… Η άποψή μου είναι, η δική σου μπορεί να είναι σωστή, η δική μου λάθος… Ήταν λάθος η πολιτική του τοποθέτηση μέσα από τα τραγούδια. Αν κάνεις πολιτικό τραγούδι πρέπει να το υποστηρίζεις με την ίδια σοβαρότητα, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολιτικό τραγούδι στα μπουζούκια, ούτε να κάνεις την ώρα που ο άλλος θέλει να πιει ένα ποτό ή να ηρεμήσει ή να διασκεδάσει εσύ να του βάλεις ένα πολιτικό μήνυμα σώνει και καλά».

Δείτε στο παρακάτω video το σχετικό απόσπασμα: