Παρενοχλεί κατ’ εξακολούθηση, εδώ και μήνες την Αμερικανίδα τραγουδίστρια: τι κι αν έχει ήδη καταδικαστεί από δικαστήριο, που του έχει απαγορεύσει να προσεγγίζει την κατοικία της Τέιλορ Σουίφτ στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για τον Ρότζερ Αλβαράντο, ο οποίος συνελήφθη ξανά σήμερα, κατηγορούμενος για διάρρηξη στο σπίτι της διάσημης καλλιτέχνιδας.

Όπως εξήγησε μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, στις 02:45 τα ξημερώματα, ο 23χρονος, με καταγωγή από τη Φλόριντα, συνελήφθη από την αστυνομία στην οικία της τραγουδίστριας της ποπ. Είχε καταφέρει να εισβάλει σπάζοντας ένα παράθυρο, ενώ η Τέιλορ Σουίφτ απουσίαζε.

Ο Ρότζερ Αλβαράντο είχε εισβάλει, τον περασμένο Απρίλιο, στο σπίτι της 29χρονης σταρ του πενταγράμμου, χρησιμοποιώντας μια σκάλα για να μπει από το παράθυρο. Και σε εκείνη την περίπτωση η τραγουδίστρια απουσίαζε.

Οι σωματοφύλακες και η αστυνομία τον έδιωξαν και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Δικαστήριο του είχε απαγορεύσει να πλησιάζει το σπίτι της. Ο ίδιος είχε δηλώσει ένοχος τον Δεκέμβριο και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών, την οποία δεν είχε προς το παρόν εκτίσει, μαζί με την εντολή να υποβληθεί σε ψυχιατρική θεραπεία.

Τον Φεβρουάριο του 2018 είχε συλληφθεί επίσης, καθώς είχε προσπαθήσει να σπάσει την πόρτα της με ένα φτυάρι.

Μετά τη νέα «εισβολή» σήμερα, τέθηκε υπό κράτηση κι απαγγέλθηκαν σε βάρος του οι κατηγορίες της διάρρηξης και ανυπακοής προς τη δικαιοσύνη, διευκρίνισε η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Elle, την Τετάρτη, η τραγουδίστρια των «Shake it off» και «Blank Space» σημείωνε ότι η βία είναι «ο μεγαλύτερος φόβος της», τόσο κατά τη διάρκεια των συναυλιών της όσο και στην προσωπική ζωή της.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ