Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως ο Λάμπρου δεν παραχωρείται
Ομάδα

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως ο Λάμπρου δεν παραχωρείται

Ο Λάμπρου διαπρέπει στην Ολλανδί, Φέγενορντ και Μπριζ εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά ο ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν πωλείται και το καλοκαίρι επιστρέφει στην Τούμπα.

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Φορτούνα Σιτάρντ τη φετινή σεζόν. Ο 21χρονος επιθετικός αναδείχθηκε ταλέντο του μήνα στην Eredivisie, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει, αποδεικνύοντας πως μπροστά του έχει λαμπρό μέλλον. Είναι χαρακτηριστικό, πως ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστής, στις 18 εμφανίσεις του με τη Φορτούνα Σιτάρντ, έχει σκοράρει 7 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 6 ασίστ.

Οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από ευρωπαϊκές ομάδες. Δύο ομάδες  από το Ολλανδικό πρωτάθλημα παρακολουθούν πολύ στενά την πορεία του. Μια εξ’ αυτών είναι η Φέγενορντ, η οποία σε κάθε παιχνίδι της Φορτούνα Σιτάρντ έχει άνθρωπο από το τμήμα σκάουτερ που διαθέτει για να δει τον Λάμπρου. Επίσης η βελγική Μπριζ, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της στον ΠΑΟΚ, εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

Το μέλλον του Λάζαρου Λάμπρου θα είναι στην Τούμπα και όχι εκτός. Ο Γιώργος Σαββίδης μέσω instagram ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή, ενώ στη συνέχεια υπήρξε και ενημέρωση στον εκπρόσωπο του. Οι Ασπρόμαυροι φρόντισαν να ενημερώσουν κάθε ενδιαφερόμενο πως ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται.

Μάλιστα με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο 21χρονος επιθετικός θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με αυξημένες αποδοχές, ενώ θα μπει και μια μεγάλη ρήτρα όπως έγιναν στα συμβόλαια και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών της ομάδας.