temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Έ«χ»ασε την ευκαιρία ο Λεβαδειακός
Ομάδα

Έ«χ»ασε την ευκαιρία ο Λεβαδειακός

Στο 1-1 έμειναν Λεβαδειακός και Λαμία, με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο πολύτιμους για τη «μάχη» της σωτηρίας βαθμούς και τη Λαμία να συνεχίζει για 6ο σερί ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) αήττητη. Σε δεινή θέση οι Βοιωτοί.

 

Η Λαμία πέτυχε μεσοβδόμαδα μια ιστορική πρόκριση επί του Ολυμπιακού στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά όπως τόνισε και ο προπονητής της σε δηλώσεις του μετά το ματς με τους Ερυθρόλευκους, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στη «μάχη» της παραμονής.Η ομάδα της Φθιώτιδας μπορεί να ανασαίνει με σχετική άνεση, όντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μα κάθε παιχνίδι έχει την κρισιμότητά του για τους παίκτες του Μάκη Χάβου.

Ο Λεβαδειακός από πλευράς του, είναι σε πολύ πιο δεινή θέση. Εντός της επικίνδυνης ζώνης, το φάντασμα του υποβιβασμού πλανάται στη Λιβαδειά και το παιχνίδι κόντρα στους Λαμιώτες προσφερόταν για ένα τρίποντο – ανάσα παραμονής.

Τελικώς, αμφότερες συμβιβάστηκαν με το 1-1, που διαμορφώθηκε μέσα σε πέντε λεπτά, με τους Βοιωτούς να προηγούνται με τον Αντιλέχου στο 39′ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Πίτι στο 44ο λεπτό. Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό που ενώ προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και να κατακτήσει ένα άκρως σημαντικό «τρίποντο»

Με το τελικό 1-1, οι Βοιωτοί έφτασαν στους 20 βαθμούς και αποσπάστηκαν 2 από τον ΟΦΗ, ενώ οι Λαμιώτες έφτασαν την Ξάνθη στους 28. Όλη η ουσία του παιχνιδιού, «χώρεσε» μέσα σε λίγα λεπτά, συγκεκριμένα από το 39′ ως το 43′, όταν και μπήκαν και τα δύο τέρματα που καθόρισαν την αναμέτρηση.

 

Περισσότερα σε λίγο…

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων