temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ανεβαίνει η Τσέλσι
Ομάδα

Ανεβαίνει η Τσέλσι

Η Τσέλσι επικράτησε εκτός έδρας της Φούλαμ και έμεινε σε απόσταση αναπνοής (-2) από την τέταρτη θέση

Με τον Κέπα να επιστρέφει στο βασικό σχήμα, η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι μετά τη νίκη επί της Τότεναμ την Τετάρτη επικράτησε εκτός έδρας και της Φούλαμ και μπήκε γερά στο κόλπο της τετράδας αφού βρίσκεται στο -2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κότατζερς από πλευράς τους στο ντεμπούτο του Πάρκερ έχασαν κι άλλο έδαφος στη «μάχη» για παραμονή στην κατηγορία.

Οι Μπλε του Λονδίνου δεν διανύουν και την καλύτερη δυνατή περίοδο. Γκρίζο προμηνύεται το μέλλον του Μαουρίτσιο Σάρι, με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, να πληθαίνουν μετά την εξάρα από την Σίτι, την απώλεια του Λιγκ Καπ, αλλά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Η νίκη με αντίπαλο τη Φούλαμ ήταν αναγκαία για να μην χαθεί και ο στόχος της «τετράδας». Ο Ιγκουαΐν άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με σουτ μέσα στην περιοχή, μετά από ωραία σέντρα του Αθπλικουέτα. Εννέα λεπτά ο Κάλουμ Τσέιμπερς… εκτέλεσε τον Κέπα από κοντά για το 1-1, αλλά ο Ζορζίνο λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου έβαλε ξανά τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ (2-1)!

Στην επανάληψη ο Κέπα φώναξε παρών σε αρκετές περιπτώσεις, με κορυφαία εξ’ αυτών στο 88′ με τον νεαρό κίπερ να νικάει τον Μίτροβιτς. Το 2-1 υπέρ των Μπλε παρέμεινε ως το τέλος και έτσι η Τσέλσι μπορεί να ονειρεύεται με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη διοργάνωση των αστεριών.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων