Για τις δυσάρεστες στιγμές κατά τη διάρκεια της καριέρας της μίλησε η Ελένη Φιλίνη.

Η ηθοποιός, όπως αναφέρει το gossip-tv, η οποία φέτος συμμετέχει στο YFSF, εξήγησε επίσης γιατί δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφθεί αν θα νικήσει στο σόου.

Απέχεις πολλά χρόνια από τη μυθοπλασία. Θέλεις να επιστρέψεις;

«Είμαι παιδί του θεάτρου. Εκεί ήταν πάντα η καριέρα μου. Έκανα σπουδαία πράγματα. Άλλα φάνηκαν, άλλα όχι. Έχω κάνει και ταινίες και τηλεόραση. Έχω βραβευτεί και έξω. Τελευταίες δουλειές ήταν το «Παρτάλι» και τα «Κλεμμένα Όνειρα». Υπήρξαν κάποιες προτάσεις και συζητήσεις, αλλά δεν προχώρησαν τα πράγματα, κάποιες δουλειές δεν έγιναν κιόλας. Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω επικεντρωθεί περισσότερο στο τραγούδι και στα live που κάνω. Και το κάνω γιατί περνάω καλά. Παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο. Και το τραγούδι σου δίνει άμεση επαφή με τον κόσμο».

Θα ήθελες όμως και μια πρόταση από σειρά;

«Με κάποιο ρόλο που με ιντριγκάρει, ναι, βέβαια. Θα μπορούσα επίσης να κάνω ένα παιχνίδι. Το ’91, όταν έκανα το «Τύχη και γνώσεις» στην ΕΤ1, σκίζαμε. Μετά έκανα το «Super Bingo» στην Κύπρο, που επίσης έσκισε. Πιστεύω ότι μου πάει γιατί είμαι άμεση. Τα παιχνίδια θέλουν αμεσότητα».

Γυρίζω τον χρόνο πίσω με αφορμή τα πολλά σκάνδαλα σεξουαλικών παρενοχλήσεων που ακούμε τελευταία. Σου είχε συμβεί;

«Ποιοι δεν έχουν δεχθεί; Πότε έπαψε να υπάρχει αυτό και ξαφνικά τώρα ανακαλύψαμε την… Τροία; Έχασα δουλειές εγώ γι’ αυτόν τον λόγο. Και έχω μιλήσει γι’ αυτά πριν από 20 χρόνια. Τώρα έχει γίνει καραμέλα».