Ο ΠΑΣ Γιάννινα «καίγονταν» για νίκη στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ξάνθη, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν κατάφερε όμως να πετύχει τον στόχο της απέναντι στην σκληροτράχηλη ακριτική ομάδα και το τελικό 0-0 είναι αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά χωρίς να τα καταφέρει. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν στα πρώτα 45 λεπτά τις καλές στιγμές που είχαν κι έτσι η ομάδα της Θράκης κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στο πρώτο μέρος.

Ο ΠΑΣ ήταν απειλητικός από τις στατικές φάσεις αλλά οι τελικές προσπάθειες των παικτών της ομάδας της Ηπείρου δεν βρήκαν δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά περιορίστηκαν στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, δείχνοντας πως κύριο μέλημα τους ήταν να μην δεχθούν γκολ από τον ΠΑΣ.

Η εικόνα πάντως του δευτέρου μέρους ήταν διαφορετική, καθώς οι παίκτες της Ξάνθης ανέβασαν την απόδοσή τους και απείλησαν την εστία των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μάλιστα πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 57’ όταν ο Μπαριέντος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μιχαήλ, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα είπε «όχι» στον αντίπαλο του. Ο ΠΑΣ προσπάθησε μετά το 80’ να πιέσει την Ξάνθη για να πετύχει το γκολ που θα του χάριζε την μεγάλη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε.

Το παιχνίδι έληξε τελικά ισόπαλο 0-0 με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να μην χαρακτηρίζεται ικανοποιητικό για την ομάδα των Ιωαννίνων. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Α. Μιχαήλ στο 80’.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μιχαήλ Ν, Σκόνδρας (68’ Τζημόπουλος), Κάργας, Μιχαήλ Α., Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Κάστρο, Γιάκος (63’ Πάντελιτς), Σεργκελασβίλι, Μπατίστ (72’ Ξύδας), Μάνος.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάδο, Σαρπόνγκ (73’ Ντιόρεσταμ), Καμαρά, Μπαριέντος (87’ Αμορίμ), Καντά, Ντουρίτσκοβιτς (93’ Σιλά), Γέντρισεκ.