Μία capsule συλλογή ανδρικών ρούχων, καρπός συνεργασίας του brand μόδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ Kent & Curwen με το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα The Stone Roses ενώνει με τον ιδανικό τρόπο μόδα και μουσική.

Τώρα, η συλλογή παρουσιάστηκε online σε βίντεο μέσω της ιστοσελίδας του brand Kent & Curwen. Η νέα σειρά ανδρικών ρούχων περιλαμβάνει εικονικά έργα τέχνης του Τζον Σκουάιρ, κιθαρίστα του συγκροτήματος The Stone Roses,  σε T-shirts, καπέλα και παρκά για να «φέρνει την ανεξάρτητη στάση της εποχής της δεκαετίας του ‘90 σε μια μοντέρνα, σύγχρονη γκαρνταρόμπα».

Ο διευθυντής δημιουργικού του brand Kent & Curwen, Ντάνιελ Κερνς μεγάλωσε ακούγοντας το γκρουπ The Stone Roses αναφέρεται σε ανακοίνωση του brand. «

Για εκείνον είναι μια μπάντα που καθιέρωσε την εμφάνιση και τον ήχο της δεκαετίας του ’90. Η μουσική και τα έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν από τους Stone Roses αποτελούν τώρα την έμπνευση για τη συλλογή Kent & Curwen Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 που γιορτάζει την αίσθηση του βρετανικού καλοκαιριού, της εικονικής βρετανικής μουσικής και του βρετανικού πολιτισμού» σημειώνεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι θαυμαστής της των The Stone Roses, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής έγινε viral το 2017 για την αντίδρασή του όταν του αφιέρωσαν ένα τραγούδι κατά τη διάρκεια εμφάνισής τους στο Μάντσεστερ.

Δυστυχώς, οι φήμες περί επανασύνδεσης των Stone Roses μέχρι στιγμής δεν έχουν επαληθευθεί.

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό video της νέας συλλογής: