Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της χρόνιας είναι αναμφισβήτητα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μπορεί κανείς από τους δυο να μην το έχει παραδεχτεί δημόσια, ωστόσο, οι φήμες φουντώνουν όταν οι δυο τους εμφανίζονται μαζί σε μαγαζιά της Αθήνας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του You weekly, το ζευγάρι την περασμένη εβδομάδα πήγε σε γνωστό restaurant στη Βουκουρεστίου, όπου δείπνησε υπό το φως των κεριών.

Και οι δυο αποφεύγουν, ωστόσο, να μιλούν για τα προσωπικά τους και σε κάθε τους συνέντευξη τηρούν σιγή ιχθύος. Στις αρχές της χρονιάς οι φήμες έλεγα ότι η σχέση τους διαλύθηκε, όμως, τώρα άλλα είναι τα δεδομένα. Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το χωρισμό τους οι δυο τους είναι και πάλι μαζί. Όπως ειπώθηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η Ηλιάνα και ο Κωνσταντίνος δείπνησαν μαζί σε πολύ γνωστό μαγαζί της Αθήνας. Στη συνέχεια στην παρέα τους προστέθηκε και ο Γιάννης Δημολίτσας, ο σκηνοθέτης του νέου videoclip του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Ηλιάνας για τους πρώην της, η έξοδος της με τον τραγουδιστή προδίδει ότι είναι ξανά μαζί ή ότι είναι δύο καλοί φίλοι.