Σε μια σπάνια εξομολόγηση, ο δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός, Αλέξης Γεωργούλης, μίλησε για τα δύο σοβαρά τροχαία που είχε με τη μηχανή του, τα οποία παραλίγο να του στοιχίσουν τη ζωή, ενώ αποκάλυψε και την ταυτότητα της γυναίκας που του ράγισε την καρδιά.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The Tonight Show», βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ ο Αλέξης Γεωργούλης, όπου και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

«Έφτασα δύο φορές πολύ κοντά στο θάνατο»

«Είχα δύο τροχαία με μηχανή που έφτασα κοντά στον θάνατο. Το ένα ήταν όταν κάναμε το “Είσαι το ταίρι μου”, συνέβη στη Νέα Ερυθραία, στην προέκταση της Κηφισίας. Δε θυμάμαι αν ήταν κόκκινο το φανάρι. Ήταν όλα τα αμάξια σταματημένα, περνούσα ανάμεσα και εμβόλισα ένα φορτηγάκι. Εγώ έφταιγα. Ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν ήμουν στην Ερυθραία και ήμουν αλλού, με τη κίνηση που υπήρχε, δε θα την κάναμε τη συζήτηση αυτή. Είχα εσωτερική αιμορραγία, χωρίς να το ξέρω. Δεν είχα κανέναν μώλωπα και ήθελα να πάω στο γύρισμα», είπε καλεσμένος στο The 2Night Show βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

«Πήγα για ακτινογραφία στο νοσοκομείο και κατέρρευσα.. Με φορείο με πήγαν για υπέρηχο, είδε η νοσοκόμα ότι κάτι συμβαίνει και αμέσως πήγαν να με βάλουν στο χειρουργείο… Δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος. Πάμε κατευθείαν για χειρουργείο», προσθέτοντας: «Εκείνη τη στιγμή ήρθε ένας άνθρωπος από την παραγωγή στο ΚΑΤ και είπε ότι επειδή έχω ιδιωτική ασφάλιση να με πάνε σε ένα καλύτερο νοσοκομείο. Και του είπε ο γιατρός ότι “τον προλαβαίνουμε δεν τον προλαβαίνουμε και θέλετε να τον πάτε άλλου;”. Το άκουσα και λέω “τι γίνεται;”. Όταν ήμουν στον αξονικό τομογράφο μου φάνηκε αιώνας. Μου πέρασε από το μυαλό ότι οι γονείς μου δε θα περάσουν καλά. Πια δεν τον φοβάμαι τον θάνατο»

«Στο δεύτερο ατύχημα είχα χτυπήσει με τη μούρη και γι’ αυτό έχω στραπατσαρισμένη μύτη. Έσπασα τη μεσαία ακίδα στον πρώτο αυχενικό που είναι τετραπληγία αυτό. Φορούσα κράνος και γι’ αυτό σώθηκα. Στην πρώτη δε φορούσα. Είχε διαλυθεί η μύτη, είχε κοπεί ο στερνοκλειδομαστοειδής και κάποιες άλλες εκδορές, αλλά ήταν σαν να πήγε να με αποκεφαλίσει το κράνος. Ευτυχώς δεν μου έχουν αφήσει κουσούρια», είπε, κλείνοντας.

Η γυναίκα που του ράγισε την καρδιά

Όταν λοιπόν ο Αλέξης Γεωργούλης ρωτήθηκε για τη γυναίκα εκείνη που του ράγισε την καρδιά, εκείνος δεν δίστασε να αποκαλύψει και το όνομά της.

Η κοπέλα λέγεται Ιουλία και ήταν συμπατριώτισσά του από τη Λάρισα. Όπως είπε ο ηθοποιός, είχαν ξεκινήσει μαζί από τη Λάρισα για τη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσουν.

Ήταν μαζί από το σχολείο και έναν χρόνο αφότου τελείωσαν, συνέχισαν να είναι ζευγάρι ενώ συνέχισαν τη σχέση τους και στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν. Όμως, η σχέση αυτή είχε άδοξο τέλος και όπως είπε ο Αλέξης, ήταν η μεγαλύτερη καψούρα της ζωής του.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video αναλυτικά τι είπε ο Αλέξης Γεωργούλης: