Στον απόηχο του σάλου που ξέσπασε μετά από την εμφάνιση της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ στην απονομή των βραβείων Όσκαρ, η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της, απαντώντας σε αναρίθμητα δημοσιεύματα και σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σχέση της με τον Κούπερ.

Η Lady Gaga, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και εκεί μίλησε για τη νίκη της στα φετινά βραβεία Όσκαρ ενώ ταυτόχρονα απάντησε σε αιχμές και υπονοούμενα για το αν είναι ζευγάρι με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και αν η σχέση τους έχει προχωρήσει πέρα από επαγγελματικό επίπεδο.

Η υποτιθέμενη ερωτική σχέση μεταξύ Lady Gaga και  Μπράντλεϊ Κούπερ έχει λάβει σκανδαλώδεις διαστάσεις, προκαλώντας ντελίριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι η συζήτηση στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, ήταν αναπόφευκτο να φτάσει σε αυτό το σημείο.

H Lady Gaga αποφάσισε να κλείσει στόματα και φανερά ενοχλημένη υποστήριξε πως «τα social media είναι η τουαλέτα του ίντερνετ».

«Αυτό που έχουν κάνει στην ποπ κουλτούρα είναι αβυσσαλέο», δήλωσε η Lady Gaga. «Οι άνθρωποι είδαν αγάπη… και αυτό θέλαμε να δείξουμε και εμείς. Αυτό είναι ένα τραγούδι αγάπης. Η ταινία, είναι μια ιστορία αγάπης», είπε. Η Gaga πρόσθεσε ότι και οι δύο είχαν δουλέψει σκληρά για την παράσταση όλη την εβδομάδα και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ως σκηνοθέτης έκανε όσα έπρεπε για να σιγουρευτεί ότι το κοινό θα ενθουσιάζονταν με το τραγούδι. Ανέφερε πως πως υπήρχαν πολλά σκηνοθετικά στοιχεία που βοήθησαν με την δημιουργία ψευδαίσθησης της αγάπης και πως όλο αυτό είχε σκοπό να βγει έτσι προς τα έξω γιατί είχε μέσα ερμηνεία. «Είμαι καλλιτέχνις, και κάναμε καλή δουλειά και σας ξεγελάσαμε!», δήλωσε η Lady Gaga.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video τι δήλωσε αναλυτικά για το θέμα η Lady Gaga: