Στην Ασφάλεια της Ρόδου προσήχθησαν οι τρεις ύποπτοι για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, κάτω από άκρα μυστικότητα. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους τρεις κατηγορούμενους ότι υπάρχουν καταθέσεις που τους εμπλέκουν στον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εφημερίδας «Ροδιακή», Ελευθερία Πέλλου, «oι τρεις νεαροί, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους πήγαν στην ασφάλεια Ρόδου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λήφθηκαν τα στοιχεία τους και επίσημα και κάποιες φωτογραφίες τις οποίες στη συνέχεια θα τις δείξουν οι αστυνομικοί στις φίλες που έχουν καταθέσει για την Ελένη Τοπαλούδη».

Την υπόθεση βιασμού της άτυχης Ελένης αποκάλυψαν στη μητέρα της φοιτήτριας 3 φίλες της μετά την κηδεία της. Στη συνέχεια, η μητέρα της Ελένης έδωσε τα 2 από τα 3 ονόματα στην ανακρίτρια Ρόδου.

Όπως ισχυρίστηκε η καλύτερη φίλη της Ελένης, αρχικά στο Λιμενικό, η φοιτήτρια φοβόταν τρία άτομα που εμπλέκονταν σε υπόθεση βιασμού εναντίον της και ότι δεν έκανε μήνυση γιατί θα της έκαναν κακό.

Συμμαθητής του Ροδίτη ο ένας από τους βιαστές της Ελένης

Η οικογένεια της φοιτήτριας επιμένει ότι ο βιασμός της και η δολοφονία της συνδέονται. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ένας από τους τρεις υπόπτους με καταγωγή από τις Σέρρες ήταν συμμαθητής του Ροδίτη σε ΕΠΑΛ του νησιού.

Πλέον, τα ερωτήματα που απασχολούν τις αρχές είναι πόσο καλά γνωρίζονταν τα δύο αυτά άτομα καθώς επίσης και αν γνώριζε ο Έλληνας ότι υπήρχε «ροζ» βίντεο.

Το λάπτοπ της Ελένης πιθανόν «ρίξει» περισσότερο φως στην υπόθεση.

Οι τρεις ύποπτοι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση.