Το ψήσιμο των κρεάτων θέλει τέχνη και εμπειρία, οπότε προκειμένου να ξέρεις πως… θα κινηθείς την σημερινή Τσικνοπέμπτη και γενικότερα αν θα απολαύσεις ένα καλό φαγητό από τα χεράκια του συντρόφου σου, καλό είναι να έχεις μια ιδέα για τη σχέση των ζωδίων με τη μαγειρική.  Έχουμε και λέμε:

Ο Κριός παρόλο που του αρέσει το καλό φαγητό, δεν έχει και την καλύτερη σχέση με την κουζίνα. Οπότε αν δε σου αρέσει το delivery, κανόνισε να βγείτε απόψε…

Ο Ταύρος λατρεύει τη μαγειρική, ενώ ορισμένοι από τους πιο γνωστούς σεφ πιθανότατα και τους… ψήστες ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο, οπότε φρόντισε… να αφήσεις χώρο στο στομάχι σου για το αποψινό κάλεσμα, προκειμένου να απολαύσεις το μενού που έχει ετοιμάσει, που θα σε χορτάσει και θα σε εντυπωσιάσει.

Οι Δίδυμοι αγαπούν το καλό φαγητό, ωστόσο δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις με την κουζίνα! Καταναλώνουν φαγητό που παραγγέλνουν από έξω συχνά και από ακριβά εστιατόρια. Αν θέλεις κάτι σπιτικό προετοιμάσου κατάλληλα από πριν.

Ο σπιτόγατος Καρκίνος δεν μπορεί παρά να ξέρει να μαγειρεύει. Η μυρωδιά από το καλομαγειρεμένο, παραδοσιακό φαγητό, και το γλυκό που θα έχει ετοιμάσει γι’ απόψε θα σου τρυπήσει τη μύτη με το που θα μπεις στο σπίτι του!

Για τους Λέοντες το μαγείρεμα είναι μια ιεροτελεστία, οπότε από τα χεράκια του θα γευτείς πολλές, μοναδικές και εξαιρετικές λιχουδιές. Θα έχει φροντίσει και για την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Δεν έχεις παρά να απολαύσεις τη βραδιά.

Ο Παρθένος προτιμά να μαγειρεύουν οι άλλοι για αυτόν. Ωστόσο αν κάνει την υπέρβασή του και μπει στην κουζίνα μπορείς να φάς άφοβα!

Ο Ζυγός μαγειρεύει ωραία και αρκετά συχνά για τον εαυτό του και τους αγαπημένους του. Σίγουρα θα ικανοποιηθείς με τις επιλογές του και τις ικανότητες που έχει στην κουζίνα.

Ο Σκορπιός αγαπά το καλό φαγητό και τις ασυνήθιστες γεύσεις και θα κάνει τα πάντα για να σε αφήσει ικανοποιημένο, οπότε απολαύστε τη βραδιά.

Ο Τοξότης είναι καλοφαγάς και αρέσκεται στις πρωτότυπες λιχουδιές και τα εξωτικά φαγητά κι όταν ασχολείται με τη μαγειρική τα καταφέρνει πολύ καλά. Καλή όρεξη!

Πολύ καλή σχέση με την κουζίνα έχει και ο Αιγόκερως. Δεν έχεις παρά να αποδεχθείς το κάλεσμα και να απολαύσεις όλα όσα θα έχει ετοιμάσει.

Ο Υδροχόος αγαπάει το μαγείρεμα και είναι πολύ καλός οικοδεσπότης οπότε ετοιμάσου να απολαύσεις τα πιάτα που έχει ετοιμάσει.

Ο Ιχθύς αγαπά τις πολλές και διαφορετικές γεύσεις και του αρέσει να πειραματίζεται. Προετοιμάσου να γευτείς μοναδικούς συνδυασμούς.

Με οδηγό τη σύνεση και την παράδοση

Κατά τα λοιπά σήμερα Τσικνοπέμπτη 28/2 η Σελήνη στον συνετό και αυστηρό Αιγόκερω μας καλεί να τηρήσουμε την παράδοση, αλλά χωρίς να αφήνει και πολλά περιθώρια για κραιπάλες και καταχρήσεις, οπότε απολαύστε όσο περισσότερο μπορείτε τη βραδιά.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Αιγόκεροι οι οποίοι  μετά από διάφορες ταλαιπωρίες που πέρασαν τελευταία αρχίζουν να χαλαρώνουν. Και σε περίπτωση που είναι οι οικοδεσπότες της βραδιάς θα φροντίσουν μέσα στα πλαίσιά τους πάντα να σας περιποιηθούν.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί η κούραση από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις του νέου μήνα που καταφθάνει, δεν σας επιτρέπει και πολλά για απόψε, οπότε απολαύστε το φαγητό σας μαζί με τους αγαπημένους σας και φροντίστε να πάρετε δυνάμεις για την επομένη.

Δίδυμοι και Τοξότες το πρόγραμμα της βραδιάς μάλλον το έχουν βγάλει άλλοι, οπότε ακολουθείστε το και περιορίστε τον αυθορμητισμό και την επιπολαιότητά σας για να μην μπείτε σε περιπέτειες ερωτικές και οικονομικές.

Έτσι ή αλλιώς φροντίστε να απολαύσετε την Τσικνοπέμπτη το φαγητό σας με μια καλή παρέα.