Το καθιερωμένο πάρτι του Vanity Fair που ακολουθεί αμέσως μετά από την απονομή των βραβείων Oscar, είναι ακόμα μια ευκαιρία για να απολαύσουμε τους αγαπημένους μας stars να ποζάρουν μπροστά από τις κάμερες με εντυπωσιακές εμφανίσεις, προσφέροντας λίγες ακόμα στιγμές αυθεντικής made in Hollywood λάμψης.

Και ενώ οι red carpet εμφανίσεις των φετινών βραβείων Όσκαρ, θεωρήθηκαν από πολλούς συντηρητικές και κάπως κλασικές, το party του Vanity Fair προσέφερε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από celebrities που με τις εμφανίσεις τους δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι.

Ανάμεσά σε αυτούς και η πληθωρική ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα, η οποία εμφανίστηκε στο party του Vanity Fair στο πλευρό του συζύγου της, Τζο Μανγκανιέλιο, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.

Η Σοφία Βεργκάρα, με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία, αφού τόνιζε το πλούσιο μπούστο της και αγκάλιαζε άψογα το καλλίγραμμο κορμί της.Πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ χάρισε στους φωτογράφους τις πιο sexy πόζες της…