Την επιθυμία της για ένα δεύτερο παιδί εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή της η διάσημη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου ενώ εξήγησε γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει πει το «ναι» σε παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής.

Συγκεκριμένα η Αθηνά Οικονομάκου, σε συνέντευξή της στο Tv Έθνος, όταν ρωτήθηκε κατά πόσο σκέφτεται ένα δεύτερο παιδί απάντα: «Ναι, θέλω ένα δεύτερο παιδί, αλλά όχι ακόμη. Δεν είναι ποτέ δεδομένο το πότε θέλεις. Και το πρώτο δεν ήρθε στη λογική του «α, τώρα θέλω». Το συζητάς με τον σύντροφο σου και βέβαια αυτά τα πράγματα έρχονται και μόνα τους, προκύπτουν. Δεν θέλω να καθυστερήσει πολύ, αλλά θέλω πρώτα να βρω τους ρυθμούς μου και μετά να αρχίσω να το σκέφτομαι. Πότε βέβαια δεν ξέρεις τι έρχεται στη ζωή».

Μιλώντας για τα θεατρικά της σχέδια, η Αθηνά Οικονομάκου διευκρίνισε: «Έχω συζητήσει για αρκετά πράγματα, αλλά δυσκολεύομαι πολύ να πω το «ναι». Μου φαίνεται αδιανόητο αυτήν τη στιγμή για μία ολόκληρη σεζόν να έρχεται το βράδυ και να μην κοιμίζω εγώ το παιδί μου. Προσπαθώ να εξοικειωθώ με την ιδέα. Εάν δεν τα καταφέρω, δεν θα το κάνω και θα κάνω και την επόμενη σεζόν μόνο τηλεόραση. Συζητώ διάφορα πράγματα, θα δούμε».

Η Αθηνά Οικονομάκου, αποκάλυψε επίσης τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται να είναι εντός Ελλάδος: «Η επόμενη εκδρομή θα είναι εντός Ελλάδος. Γιατί είναι πιο εύκολο. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει να αφήσω το μωρό και να πάω ταξίδι με τον Φίλιππο. Ο,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι μαζί με το μωρό. Είναι δύσκολο να το αφήσουμε. Οπότε το επόμενο θα είναι εντός», δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου.