Οι εκλογές στην Ισπανία και στην Ελλάδα και οι ευρωεκλογές, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας και αρχηγό του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) Πέδρο Σάντσεθ.
Η Φώφη Γεννηματά ευχήθηκε στις προσεχείς εκλογές, ο ισπανικός λαός να εγκρίνει το έργο της κυβέρνησης και το ισπανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα να έχει κάθε επιτυχία.
Ο Ισπανός Πρωθυπουργός τόνισε από την πλευρά του ότι και στην Ελλάδα είναι βέβαιος ότι η σημαντική δουλειά που γνωρίζει ότι έχει γίνει από το Κίνημα Αλλαγής θα βρει μεγάλη ανταπόκριση από τους προοδευτικούς πολίτες.
Φώφη Γεννηματά και Πέδρο Σάντσεθ συζήτησαν ιδιαίτερα για τη μάχη των ευρωεκλογών, χαρακτηρίζοντας την από κοινού ως κρίσιμη μάχη για τους Ευρωπαίους πολίτες, την προοπτική της Ένωσης, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και τις χώρες του Νότου.

- Τριπλός κόμβος Σκαραμαγκά: Πώς αλλάζει η σύνδεση της Δυτικής Αττικής με τον Πειραιά και την Εθνική Οδό
- Κρίστοφερ Νόλαν για την «Οδύσσεια»: «Οι συζητήσεις πριν δει ο κόσμος την ταινία δεν έχουν νόημα»
- Σήμερα το «πράσινο φως» για τις πληρωμές: e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μοιράζουν 53 εκατ. ευρώ σε 51.818 δικαιούχους







