Πολύ δύσκολα θα παίξει και με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Στην σημερινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων», ο Ουκρανός στόπερ, ο οποίος έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός 18άδας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, με την παρουσία του στο ματς με τον Απόλλωνα να είναι πλέον αρκετά αμφίβολη.
Ουσιαστικά, ο Μανόλο Χιμένεθ ελπίζει να τον έχει στην διάθεσή του, στον αγώνα της Τρίτης με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος.
Από την άλλη πλευρά, ο Νίκλας Χουλτ συνέχισε την θεραπεία του, ενώ ο Φοίβος Μπότος συμμετείχε κανονικά στην «κιτρινόμαυρη» προπόνηση.
- Τραμπ: Το Ιράν θέλει πολύ να κάνει συμφωνία – Πιθανή απόσυρση αμερικανικών δυνάμεων και από Ιταλία-Ισπανία
- Αμπελόκηποι: Σφραγίστηκε παράνομος οίκος ευγηρίας – Πρόστιμο 6.500 ευρώ στην ιδιοκτήτρια η οποία συνελήφθη
- Ηλεία: Συγκλονίζει ο πατέρας του 13χρονου που σκοτώθηκε με πατίνι – «Καλό ταξίδι bro μου…»






