Ολυμπιακός: Στην Αλεξανδρούπολη για την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου
Αλλα αθλήματα

Ολυμπιακός: Στην Αλεξανδρούπολη για την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου

Οι Ερυθρόλευκοι την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη με στόχο την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα.

Πάνοπλος θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες το απόγευμα της Τετάρτης στις 17:00 θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό, με στόχο να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα το διήμερο 20 και 21 Απριλίου.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών στις δηλώσεις που έκανε ενόψει της αναμέτρησης, ανέφερε: «Οι υποχρεώσεις μας στο Κύπελλο συνεχίζονται με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.  Η ομάδα μας πρέπει να δείχνει την δίψα της για κάθε διοργάνωση. Θέλουμε να παίξουμε στο Φάιναλ Φορ και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι για να φτάσουμε εκεί».