Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Άντας Παπαπάνου, που τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Κρήτη είναι πλέον 29 ετών και είναι μια όμορφη κυρία. Οι φήμες που δεν επιβεβαιώνονται τη θέλουν να ασχολείται με την πολιτική.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, ο αρχικός λόγος για τη μετακόμισή της στο νησί, ήταν οι σπουδές, αφού μετά την αποφοίτησή της από το Imperial College βρέθηκε στην Κρήτη για να κάνει το διδακτορικό της στο Ίδρυµα Τεχνολογίας και Έρευνας, µε αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία.

Ωστόσο, εκεί βρήκε και τον έρωτα στο πρόσωπο του Χάρη Καπογιάννη, απόφοιτο της ιατρικής σχολής και αξιόλογο τενίστα. Το ζευγάρι είναι μαζί 5 χρόνια και από το 2016 μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα είχε ονειρευτεί με τον έρωτά τους συνεχώς να δυναμώνει. Ο Χάρης είναι και ένας από τους βασικότερους λόγους που η Μαργαρίτα παρέμεινε στο νησί και ξεκίνησε να εργάζεται.

Ο πρώην πρωθυπουργός ταξιδεύει συχνά στη Μεγαλόνησο προκειμένου να δει την πριγκίπισσά του και να περάσουν μαζί λίγες ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τις υποχρεώσεις. Βέβαια, και εκείνη με τη σειρά της, όποτε βρίσκει χρόνο, έρχεται στην πρωτεύουσα, ώστε να δει τους γονείς της αλλά και να επισκεφτεί την πολυαγαπημένη της γιαγιά, Μαργαρίτα Παπανδρέου- Τσαντ.