Συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης και κάπου ανάμεσα στα βλέμματα και τον τρόπο ομιλίας τους, ο Νίκος Μουτσινάς έβγαλε ένα… συμπέρασμα (;).

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο παρουσιαστής του Open έκανε ένα καυστικό σχόλιο όταν υπέπεσε στην αντίληψή του η έντονη χημεία των δύο στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Αυτό που σηκώθηκε και αυτή αντέδρασε έτσι, τι είναι; Ήθελε να μιλήσει ο Γεωργούλης ή να …-ήσει; Κάτι άλλο σε -ήσει… Το δεύτερο κι εγώ πιστεύω! […] Τα έχουν; Αυτή είναι η ερώτηση. Ωραίο ζευγάρι δεν θα ήταν;» είπε για το «παιχνίδι» μεταξύ τους μπροστά στην κάμερα. και πρόσθεσε με νόημα: «Να μας κάνει αύριο κουίζ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!».

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και την γιορτή των ερωτευμένων έφερε ένα δώρο στην Φαίη Σκορδά, με την ίδια να αιφνιδιάζεται και να έχει μία επική αντίδραση.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Γεωργούλης πρόσφερε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στην παρουσιάστρια, αλλά επειδή ο ίδιος ταλαιπωρείται από μία ίωση το τελευταίο διάστημα, η Φάιη Σκορδά δεν ήθελε να τον αγκαλιάσει και να τον πλησιάσει γενικότερα.

«Παρακαλώ, έλα Αλέξη σε παρακαλώ, μην μου το κάνεις αυτό σε παρακαλώ, σε παρακαλώ. Ήταν λίγο αδιάθετος και λέω μην με κολλήσει έχω δύο παιδιά και με κυνηγούσε στο διάλειμμα να με φιλήσει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια με τον Αλέξη Γεωργούλη να πετάει το τριαντάφυλλο προς το μέρος της και να λέει «Πάρτο μωρή άρρωστη».