Επτά άνδρες ηλικίας από 26 έως 36 ετών συνελήφθησαν χθες στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι επτά αλλοδαποί, προκειμένου να ταξιδέψουν με προορισμό την Ολλανδία, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, Σερβίας και Πακιστάν.
Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

- Νέο «Ανακαινίζω»: Σε δύο φάσεις η υλοποίηση του πρόγράμματος – Οι δικαιούχοι, τα ποσά και οι αιτήσεις
- Ποιοι πληρώνονται από 1 έως 5 Ιουνίου – Όλες οι καταβολές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ανατροπή στο Κληρονομικό Δίκαιο: Οι 10 μεγάλες αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος για περιουσίες, διαθήκες και ελεύθερες συμβιώσεις







