Το ταξίδι της Τζένιφερ Ανιστον μαζί με τις φίλες της στο Μεξικό για τα 50 της γενέθλια δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμενε.

Η ηθοποιός ήταν μαζί με την κολλητή της Κόρτνεϊ Φοξ και άλλες φίλες, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση.

Πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός γιόρτασε τα 50 της γενέθλια διοργανώνοντας ένα λαμπερό πάρτι στη Νέα Υόρκη. Δεν αρκέστηκε ωστόσο σε ένα μόνο πάρτι, αλλά αποφάσισε μαζί με τις φίλες της να ταξιδέψουν στο Μεξικό και να συνεχίσουν εκεί τους εορτασμούς.

Σύμφωνα με το elle.com, προορισμός του ταξιδιού ήταν το Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικού, ωστόσο οι επιβάτες συμπεριλαμβανομένης και της διάσημης ηθοποιού βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Κατά τη διάρκεια της απογείωσης το αεροπλάνο έχασε το έναν τροχό.

Παρόλο που το αεροσκάφος είχε μπει στον εναέριο χώρο του Μεξικού, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους έκρινε ότι δεν θα ήταν ασφαλές να προσγειωθεί. Το αεροπλάνο έκανε στροφή και επέστρεψε στο Οντάριο της Καλιφόρνια. Ωστόσο, οι κύκλοι συνεχίστηκαν για τρεις ώρες προκειμένου να κάψει τα καύσιμα.

Και οι 12 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η σεναριογράφος Μόλι Κίμελ και η ηθοποιός Αμάντα Άνκα, ήταν καλά στην υγεία τους και δεν έπαθαν το παραμικρό. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια, πήραν άλλο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.