Ο Τζόρνταν Θίοντορ δήλωσε έτοιμος για το ταξίδι της ΑΕΚ στο Ρίο για το Διηπειρωτικό Κύπελλο. «Θα είναι μακρύ το ταξίδι, αλλά αξίζει τον κόπο. Το θέλουμε πολύ αυτό το τρόπαιο», έγραψε σε ανάρτηση του στο Instagram, ο Αμερικανός.
- Λειψυδρία: Πού βρίσκονται σήμερα τα αποθέματα – Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα
- Κηφισιά: Ένοπλη ληστεία σε υπάλληλο εταιρείας με λεία 180.000 ευρώ – Οι δράστες έχουν συλληφθεί 19 φορές
- Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Άντα Ζάιντλερ – Το συγκινητικό μήνυμα με το οποίο την αποχαιρετά ο διάσημος ηθοποιός


![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-600x352.jpg)




