Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εμφανίζονται συχνά σε δημοσιεύματα που αναπαράγουν φήμες περί χωρισμού.

Στις φήμες αυτές αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επιλέγει να μιλά μόνο για τη μουσική και τη δουλειά του, αποφεύγοντας ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real Life απάντησε στο πλήθος των δημοσιευμάτων που παρουσιάζουν τη σχέση του με τη διάσημη ηθοποιό να περνάει κρίση και να βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού.

Ο διάσημος τραγουδιστής ξεκαθαρίζει το γεγονός ότι η σχέση τους δεν περνάει καμία κρίση, ενώ τονίζει ότι οι δυο τους έχουν πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα όταν ερωτήθηκε πόσα χρόνια είναι μαζί με την Ελένη Ράντου, απάντησε:

«Είκοσι πέντε! Αν βγάλεις τα ψεύτικα φωτοστέφανα του lifestyle, θα δεις μια απόλυτα φυσιολογική οικογένεια που πίνει τον καφέ της, συζητά και κάνει τα αστεία της. Κάποιες φορές μας χωρίζουν κατά καιρούς κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Δεν έχουμε περάσει καμία κρίση. Το μυστικό μας είναι ότι θέλουμε ο ένας να είναι ο βοηθός του άλλου. Κατά καιρούς ίσως η ρουτίνα κάνει κάτι, αλλά συνερχόμαστε αμέσως. Η Ελένη είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, που μιλάει πολύ. Μιλάμε πολύ και για τα δικά μας θέματα, αλλά και για τα κοινωνικά».