temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Μιλουτίνοφ: «Δεν ήθελε να μπει η μπάλα»
Μπάσκετ

Μιλουτίνοφ: «Δεν ήθελε να μπει η μπάλα»

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε για το παιχνίδι με τον Χολαργό, ενώ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να δείξουν χαρακτήρα στο ματς με την Φενέρ στην Τουρκία.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν αρχοντικός και εκτός απροόπτου ο MVP της αγωνιστικής,καθώς με 21 πόντους και 17 ριμπάουντ έστειλε το σύστημα αξιολόγησης στους 42 βαθμούς! Ο σέντερ του Ολυμπιακού πάντως μετά τη νίκη επι του Χολαργού στην παράταση δεν ήθελε να ασχοληθεί για τα πεπραγμένα του αλλά γι αυτά που έκανε η ομάδα του στο παρκέ.

Αρχικά είπε: «Ειλικρινά, λίγο με νοιάζουν οι δικοί μου αριθμοί. Δεν με ενδιαφέρουν. Με νοιάζει μόνο για την ομάδα κι αν νίκησε. Δεν παίξαμε καλά. Δεν ήταν απαραίτητα ένα κακό παιχνίδι, αφού βρήκαμε πολλά ανοιχτά σουτ, αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει για εμάς. Είναι σημαντικό όμως το ότι βρήκαμε έναν τρόπο να τους νικήσουμε», ενώ αναφορικά με την αναμέτρηση με την Φενέρ που ακολουθεί, δήλωσε. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, στο δικό τους σπίτι. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Euroleague και θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να δείξουμε τις δυνάμεις μας».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων