Να μην έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών προτείνει, με δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και ζητάει να ληφθεί απόφαση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο για την καταγγελία της συμφωνίας.
«Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε το κρατίδιο των Σκοπίων με ισχυρά ανταλλάγματα, αφού όμως επιλέξει την ονομασία Σκόπια και αποδείξει έτσι τις αγαθές προθέσεις του προς την Ελλάδα» σημειώνει ο κ. Λεβέντης.
Αναφορικά με το συλλαλητήριο της Κυριακής, καλεί τους φίλους και τα μέλη της Ένωσης Κεντρώων «να το διογκώσουμε, ώστε να τρομάξουν οι υπερασπιστές της συνθήκης των Πρεσπών». «Ακόμη και να κυρωθεί η συνθήκη, ο λαός θα την ακυρώσει» καταλήγει ο κ. Λεβέντης.

- Επιθέσεις στα νότια της Βηρυτού διέταξε ο Νετανιάχου – «Θηριώδης και καταδικαστέα η επίθεση» του Ισραήλ κατά του Λιβάνου, λέει ο πρόεδρος Αούν
- Πάτρα: Δεν λειτουργούσε η κάμερα στο κράνος του 52χρονου – «Καρμανιόλα» το σημείο που σκοτώθηκαν πατέρας και γιος
- Ιράν: Εκτελέστηκαν δύο άνδρες λόγω συμμετοχής σε διαδηλώσεις τον Ιανουάριο
