Στην Αγγλία και στην πρωτοπόρο της Championship, Λιντς, θα συνεχίσει την καριέρα του ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Κίκο Κασίγια. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα νέων της βασίλισσας και αφού έπαιξε για οκτώ σεζόν στην Εσπανιόλ, επέστρεψε στην ομάδα της Μαδρίτης το 2015.

Από τότε, ο Κασίγια πραγματοποίησε 43 εμφανίσεις με τη Ρεάλ, πάντα ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας, αλλά ένιωσε ακόμη πιο περιορισμένος μετά την άφιξη του Τιμπό Κουρτουά στο ξεκίνημα της περιόδου από την Τσέλσι.

«Ο σύλλογος θα ήθελε να δείξει την ευγνωμοσύνη της στον Κασίγια για την αφοσίωσή του, τον επαγγελματισμό και την υποδειγματική στάση του από τότε που ήρθε στην ακαδημία μας το 2000 και συνέχισε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πρώτη ομάδα», ανακοίνωσε η Ρεάλ στην ιστοσελίδα της.

Ο Κασίγια που έχει μια συμμετοχή και στην εθνική Ισπανίας, πηγαίνει στη Λιντς για να την ενισχύσει στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην premier league. Βασικός αυτή τη στιγμή στη Λιντς, είναι ο 22χρονος Μπέιλι Πίκοκ-Φάρελ που μετρά ήδη 29 συμμετοχές εφέτος υπό τις οδηγίες του Μαρτσέλο Μπιέλσα.