Η Μαρία Σάκκαρη μαζί με την Πολίν Παρμεντιέ έχασαν με 2-0 σετ από τις Κινέζες Ζιάνγκ και Γιανγκ στο διπλό του Αυστραλιανού Όπεν.

Δεν τα κατάφερε στο διπλό των γυναικών η Μαρία Σάκκαρη που μέχρι στιγμής πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο γυναικείο ταμπλό της διοργάνωσης και βρίσκεται ήδη στον τρίτο γύρο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν θα συνεχίσει στο διπλό αλλά θα δώσει την προσωπική της μάχη την Παρασκευή στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Open με την Ασλεϊ Μπάρτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάκκαρη θα αγωνιστεί την ίδια ώρα για την πρόκριση της στο μονό, με τον Στέφανο Τσιτσιπά, διότι ορίστηκαν τα δύο ματς στις 2:00 ώρα Ελλάδας τα ξημερώματα Παρασκευής.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο “Face 2 Face” με την Κατερίνα Παναγοπούλου