Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει γίνει πλέον ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν.

Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στον ΣΚΑΪ και μίλησε για όλα, καθώς και για το αν και πως την φλερτάρουν οι άνδρες.

Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε: «Οι άντρες με φλερτάρουν πολύ διακριτικά. Μου κάνουν πολύ έξυπνα σχόλια, πολύ σπάνια. Γενικά πλησιάζουν πολύ δύσκολα, ως σπάνια. Με φίλους, ραβασάκια, μηνύματα. Στη Νέα Υόρκη έρχονται πιο συχνά τετ α τετ να σου συστηθούν και δεν παρεξηγούνται αν τους πεις «ευχαριστώ πολύ, δεν ενδιαφέρομαι».

Η ίδια αναφέρθηκε στην απόσταση και τόνισε πως όταν υπάρχει αγάπη, δεν αποτελεί εμπόδιο για τη σχέση. Συγκεκριμένα είπε: «Την προσωπική ζωή την έχεις πάνω από όλα στην καρδιά σου. Ένας άνθρωπος που έχει τα ίδια πράγματα στο μυαλό του και στην ψυχή του και θέλει το καλύτερο για σένα, θα σε στηρίξει όπου και να είσαι, ό,τι και να κάνεις. Φυσικά και χρειάζεται και η φυσική παρουσία. Αλλά θεωρώ ότι αν υπάρχει αγάπη και αμοιβαιότητα, όλα γίνονται».

Αναφορικά λοιπόν με την προσωπική ζωή της κ. Παπαγεωργίου, τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν το μοντέλο να έχει χωρίσει με τον τραγουδιστή, Κωνσταντίνα Αργυρό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε, ήταν αναπόφευκτο να μην αναφερθεί και το όνομα του διάσημου τραγουδιστή. Το μοντέλο στο άκουσμα του Κωνσταντίνου Αργυρού αντέδρασε ως εξής: «Αυτά που διαβάζω πάντως, αν ισχύουν, εγώ τον Κωνσταντίνο τον αγαπώ πάρα πολύ και τον συμπαθώ και ξέρω ότι με συμπαθεί και ο ίδιος». «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε», απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς να αφήνει περιθώρια.

https://www.youtube.com/watch?v=Q1sCtBsId0s