Κριτική στην υπουργοποίηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, εκφράζει με ανάρτησή του στο Facebook o πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Μιχάλης Κωσταράκος σημειώνοντας: «Κυριοι μην εμπλέκετε στα πολιτικά σας παιγνίδια την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Βλάπτετε την ασφάλεια των Ελλήνων και τη δημοκρατία!!».

Αυτή είναι η δεύτερη ανάρτηση του κ. Κωσταράκου, καθώς σε προηγούμενη καυτηρίασε και το γεγονός ότι για την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας και των Ενόπλων δυνάμεων «θα προτείνει ο κ. Καμμένος πρόσωπα της εμπιστοσύνης του».

«Γιατι πρόσωπα της εμπιστοσύνης του μετα την αποχώρηση του; Συνεχίζει να εχει παραμένοντα συμφέροντα και ενδιαφέροντα μετα την αποχώρηση του; Συνεχίζει να εχει λόγο; Γιατί; Εχει κάποιο σκοπό; Μήπως θεωρεί την Εθνική Αμυνα και τις Ένοπλες Δυνάμεις οικογενειακή του επιχείρηση;» αναρωτιέται ο Μιχάλης Κωσταράκος καλώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρέμβει «πριν η φάρσα να γίνει τραγωδία».

Οι αναρτήσεις του Μ. Κωσταράκου: