Με αφορμή το κενό που άφησε ο Πρίγιοβιτς στην επίθεση του ΠΑΟΚ και στην αναζήτηση που γίνεται στο εξωτερικό για να βρεθεί ο αντικαταστάτη του, εδώ στην Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για το αν ο Ευθύμης Κουλούρης μπορεί να βοηθήσει τον Δικέφαλο. Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας που ζει καθημερινά τον επιθετικό του Ατρομήτου κατέθεσε την άποψη του λέγοντας πως: «Ο Κουλούρης δείχνει την αξία του σε κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα είναι δουλειές άλλων. Είναι πολύ καλός παίκτης ο Κουλούρης, γι’ αυτό και είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Ελπίζω στο καλύτερο, διότι το αξίζει. Δεν είναι τυχαία τα γκολ που σημείωσε και μπορεί να καλύψει το κενό του Πρίγιοβιτς. Το έχει δείξει και στον Ατρόμητο. Μπορεί να το δείξει και στον ΠΑΟΚ και στο εξωτερικό. Έχει όλες τις δυνατότητες και πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει».

Ο Χατζηισαϊας θεωρεί πως η αποχώρηση του Πρίγιοβιτς δεν μπορεί να βάλει σε περιπέτειες τον ΠΑΟΚ στη μάχη για το Πρωτάθλημα: «Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει να φοβάται κάτι. Είναι μια μεγάλη απώλεια αυτή του Πρίγιοβιτς, όμως, ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς παίκτες από πίσω που μπορούν να συνεχίσουν αυτό που έχουν κάνει μέχρι στιγμής».

Τέλος αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον αφού μαζί με τον Γιαννούλη και τον Κουλούρη διαπρέπουν στον Ατρόμητο: «Δεν γνωρίζω πότε θα επιστρέψω. Αυτό θέλω και γι’ αυτό προσπαθώ σε κάθε αγώνα. Να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό, ότι μπορώ να κάνω το κάτι παραπάνω και ελπίζω κάποια μέρα να τα καταφέρω. Είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδό μου, όμως, ποτέ δεν σταματώ. Πάντα επιζητώ το κάτι παραπάνω και γι’ αυτό προσπαθώ.»