«Η υποκρισία της ΝΔ, που εδώ και τρία χρόνια ζητά εκλογές και τώρα καταγγέλλει δήθεν αβεβαιότητα, ξεπερνά κάθε όριο» αναφέρει, σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
«Σε κάθε περίπτωση, η κα Σπυράκη μπορεί να λύσει όλες τις απορίες της εάν ο αρχηγός της, κ. Μητσοτάκης, είναι πρόθυμος να υλοποιήσει την απειλή που περιφέρει τόσο καιρό. Να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας και να φανεί στη Βουλή η δύναμή του» επισημαίνει.
- Μέγκαν Μαρκλ: Ο αποξενωμένος πατέρας στις Φιλιππίνες, ο ακρωτηριασμός και η προσπάθεια επικοινωνίας
- Κακοκαιρία Byron – Κ. Λαγουβάρδος στα «ΝΕΑ»: Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σημειώθηκαν στη Δυτική Αττική
- Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως το μεσημέρι του Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και νότιας Ελλάδας







