Άγριο επεισόδιο ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αγροτική Φυλακή Κασσανδρας, σημαίνοντας συναγερμό στην Αστυνομία.  Ενας επικίνδυνος κακοποιός από την Γεωργία που είναι καταδικασμένος  για ναρκωτικά, όρμησε σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους τραυματίζοντάς τους.

Το αιματηρό επεισόδιο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνέβη το μεσημέρι, όταν ο αλλοδαπός κρατούμενος  υπό την απειλή ξυραφιού, έπιασε όμηρο τον σωφρονιστικό υπάλληλο και στη συνέχεια χτύπησε στο κεφάλι με τσάπα τον αρχιφύλακα της φυλακής.

Μετά έριξε πετρέλαιο μέσα στην πτέρυγα και επιχείρησε να βάλει φωτιά. Αμέσως σήμανε συναγερμός, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον παραδώσουν στην Αστυνομία.

Ο αρχιφύλακας, χτυπημένος στο κεφάλι από την τσάπα, και ο σωφρονιστικός υπάλληλος. που έχει υποστεί ελαφρύ κόψιμο στον λαιμό, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος που είναι καταδικασμένος σε επταετή φυλάκιση για υποθέσεις ναρκωτικών μετήχθη από το σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας στη Χαλκιδική ενώ μέχρι στιγμής, οι λόγοι της άγριας επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστοί.