Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου τις τελευταίες ώρες καθώς ένας άνδρας 60χρονών έχει ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του κρατώντας όπλο, με το οποίο μάλιστα είχε πυροβολήσει δύο φορές νωρίτερα – και αρνείται να παραδοθεί στους αστυνομικούς που έχουν κυκλώσει. Η περιοχή περιμετρικά της οδού Αιόλου όπου βρίσκεται το σπίτι έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία και ειδικοί διαπραγματευτές επιχειρούν να τον πείσουν να αφήσει το όπλο και να παραδοθεί.

Ο άνδρας για τον οποίο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες – παρά μόνο η ηλικία του και ότι είναι Ελληνας – πυροβόλησε πρώτη φορά το μεσημέρι της Κυριακής γύρω στις 14.00. Υπήρξε αναστάτωση στη γειτονιά και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που πήγαν στον τόπο βρήκαν το σπίτι κλειδωμένο και κάλεσαν τον άνδρα να βγει ψύχραιμα αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι οπλισμένος με πιστόλι, αλλά οι αστυνομικοί δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί στο σπίτι και προς ποιά κατεύθυνση έριξε τους πυροβολισμούς. Εξω από το σπίτι βρίσκονται και οι ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας στην περίπτωση που χρειαστεί να επέμβουν.