Την πρώτη τους προπόνηση μετά τις διακοπές των εορτών έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου οι παίκτες του Ολυμπιακού.
Οι Ερυθρόλευκοι μετά τη μίνι άδεια που τους είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς, επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και έπιασαν δουλειά ενόψει των δύσκολων και συνεχόμενων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Οι Πειραιώτες ξεκουράστηκαν και σήμερα επέστρεψαν στα «βάσανα», προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για δύσκολο πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα ανάρτησε φωτογραφίες στα social media, ενημερώνοντας τους φιλάθλους της για την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις.
Δείτε τις φωτογραφίες:




- Η ΔΥΠΑ φέρνει 30 επιχειρήσεις και 900 ευκαιρίες καριέρας στην καρδιά του Πειραιά
- Οπαδός της Άρσεναλ έκλεισε από νωρίς ταξίδι για Βουδαπέστη και οπαδός της Τότεναμ του το ακύρωσε επειδή είδε το screenshot της κράτησης
- Έγκλημα στην Κρήτη: Ανησυχία για βεντέτα μετά την ενέδρα του 54χρονου – Ξεκινά η κηδεία του 21χρονου






