Με μία φαντασμαγορική και ταυτόχρονα επεισοδιακή βραδιά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη ο μεγάλος τελικός του GNTM. Φιναλίστ αλλά και διαγωνιζόμενες από την αρχή του ριάλιτι μόδας, έδωσαν το παρών ενώ ο κόσμος που «στήθηκε» στην οθόνη για να ψηφίσει δεν τα κατάφερε λόγω τεχνητού προβλήματος.

Εκτός όμως από την κατάρρευση του συστήματος ψηφοφορίας, αίσθηση προκάλεσε και η απουσία της Έλενας Καλλιοντζή, της διαγωνιζόμενης που με την μοναδική της ομορφιά ξεχώρισε καθ’ όλη την παραμονή της στο σπίτι του GNTM.

Το λόγο της απουσίας της αποκάλυψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας: «Αν για ένα πράγμα χαίρομαι που μπήκα στο παιχνίδι είναι γιατί γνώρισα εσάς και μοιράστηκα μαζί σας υπέροχες στιγμές μέσα σε όλο αυτό το τρελό ταξίδι που πιστεύω ότι θα θυμάμαι για μία ζωή. Μην αφήνετε τίποτα αρνητικό να σας επηρεάσει και να είστε πάντα ο εαυτός σας αληθινές όπως σας γνώρισα. Αυτά επειδή δεν θα σας δω στον τελικό γιατί είμαι εξωτερικό, αλλά θα τα πούμε σύντομα από κοντά. Μαριάννα και Καζαριάν for the win το αξίζετε μοντελάρες μου! ??❤❤❤».